Όταν τα λόγια συναντούν τις εικόνες, παίρνουν τροφή και γίνονται σκέψεις και εκείνες με τη σειρά τους λεύτερες πλέον και χωρίς δεσμά, ιχνηλατούν μόνες τους την αυλή των θαυμάτων..! Καλωσήρθες λοιπόν μαζί μου σε τούτη τη μαγική αυλή..!

Αναγνώστες

02 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΛΑΡΟΣ(Ε)... ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ!


8 σχόλια :

 1. Εννοείται όχι αλλά βλέπεις, ότι κανενα δεν το νοιαζει η άποψη μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Γλάρος είναι μια παλιά κρατική εφεύρεση(δε γνωρίζω αν ήταν και χρηματοδοτούμενη!), ξεκίνησε να μαζεύει σκουπίδια απ' τις παραλίες που αφήναμε ασυνείδητα απ' τη μεριά μας, αλλά και λόγω έλλειψης κάδων απ' τη μεριά του κι έφτασε στις μέρες μας να κάνει "γαργάρα" το μεγαλύτερο έγκλημα θαλάσσιας ρύπανσης απ' τα χημικά της Συρίας, για να μη θίξει συμφέροντα!Τουλάχιστον κάποιος να βρεθεί να του τα πει!:-)

   Διαγραφή
 2. δεν νομίζω ότι υπαρχει λύση... θα την καταστρέψουμε την θάλασσα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ... κάνουμε ο,τι μπορούμε για να την καταστρέψουμε!
   Να 'σαι πάντα καλά Λαμπρινή μου!!!:-)

   Διαγραφή
 3. Άνθρωπος: το μόνο ον που δε σέβεται το χώρο που ζει και τον καταστρέφει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είμαστε των άκρων Αναστασία μου... όσο μεγάλοι εφευρέτες και δημιουργοί είμαστε, τόσο αυτοκαταστροφικοί γινόμαστε!Νοοτροπία, σύγχυση ή κάτι άλλο μπορεί να 'ναι το πρόβλημα... πάντως όποια κι αν είναι η αιτία, στο μυαλό βρίσκεται!
   Καλημέρα με πολλά χαμόγελα!!!:-)))

   Διαγραφή
 4. Καλησπέρα Νικόλα μου!ανθρωπος αυτό το τέρας λεω τελευταία και συνήθισα να το λέω..άνθρωπος καταστροφικός,αδίστακτος,αδαής ακοινώνητος,χωρίς παιδεία χωρίς κοινωνική συμπεριφορά και χωρίς έλεος...για τη φύση το περιβάλλον, τους γύρω του ,τους πιό κεί τους παραπέρα..άμοιρος ευθυνών(!!!!)σε όλες τις διαστάσεις του αποκρουστικός..ευτυχώς που έχουν απομείνει και κάποιοι ευαίσθητοι και απο την άλλη μαχητικοί και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη..αν μη τι άλλο υπάρχουν ακόμα!την αγάπη μου σου στέλνω με κυκλαδίτικο αεράκι που έφερα μαζί μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλωσήρθες πίσω φίλτατη Καιτούλα απ' τις διακοπούλες σου!
   Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε τον άνθρωπο θα βρούμε από κάτω.Μόνοι μας καταστρέφουμε αυτό το Θεϊκό περιβάλλον που μας έφτιαξε και χάρισε Εκείνος.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας δυστυχώς.Οι φωνές είναι λίγες κι η καταστροφή αναπόφευκτη.Έχουν αφεθεί πλέον στην τύχη, αλλά και στην αντοχή του ίδιου του περιβάλλοντος.Μερικά στοιχειώδη πάντως καθήκοντα του ανθρώπου, μπορεί να φαίνονται αυτονόητα έπρεπε όμως να διδάσκονται σε όλες τις σχολικές βαθμίδες και ν' αποτελούν ένα ξεχωριστό μάθημα!Φαίνεται όμως πως κι η καταστροφή του περιβάλλοντος εξυπηρετεί συμφέροντα!
   Καλημέρα γλυκιά μου φίλη να 'σαι πάντα καλά, υποψιάζομαι ότι θα περάσατε πολύ όμορφα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό, ελπίζω να χαλάρωσες... θα σε επισκεφθώ κι απ' το e-mail!:-)

   Διαγραφή

Όταν σχολιάσετε σας παρακαλώ να 'ναι χωρίς βρισίδια, μπινελίκια και greeklish! Έχουμε την ομορφότερη γλώσσα του κόσμου κι ας μη συμβάλλουμε για να τη χαλάσουμε! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αγκαζέ με την αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...