Όταν τα λόγια συναντούν τις εικόνες, παίρνουν τροφή και γίνονται σκέψεις και εκείνες με τη σειρά τους λεύτερες πλέον και χωρίς δεσμά, ιχνηλατούν μόνες τους την αυλή των θαυμάτων..! Καλωσήρθες λοιπόν μαζί μου σε τούτη τη μαγική αυλή..!

Αναγνώστες

13 Απριλίου 2013

"ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..!"


5 σχόλια :

 1. Χα...αυτές οι χαριτομενιές του Νίτσε!
  Μά(λι)στα, μά(λι)στα, σαν το "Toy Story" ένα πράμα!
  Μπράβο Νίκο, ωραίες αναπαραγωγές διαλέγεις απ τον μέγιστο Νίτσε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Xibalba μου το πήρες στραβά το μήνυμα.
   Πιστεύω πως μ΄ αυτή τη ρήση του ο Νίτσε εξυψώνει τη γυναίκα, γιατί τη θεωρεί έξυπνη και πως τον άντρα-όποτε θέλει-μπορεί να τον κάνει παιχνιδάκι του.Άλλωστε και στην πράξη πίσω από κάθε αποτυχία ή επιτυχία κάθε άντρα, κρύβεται πάντα και μια γυναίκα.Γνώμη μου είναι πως μας είστε πολύτιμες κι όποιος υποτιμήσει τις ικανότητές σας την "έβαψε".Η αλήθεια είναι πως δε μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εσάς(όπως ισχύει και τ΄ αντίθετο).Και δεν το λέω με το σκεπτικό "βαράτε με κι ας κλαίω!"αχαχα!
   Την καλημέρα μου και χαρούμενο Σαββατοκύριακο να περάσετε κι ελπίζω να μην αντιπάθησες το Νίτσε μόνο απ΄ αυτό!:-)

   Διαγραφή
  2. Καλή σου μέρα Νικό.Μάλλον δεν αντελήφθεις το χουμοράκι μου το οποίο ήτω, αυτόσαρκαστικό!!!Κι αυτό για το μέρος του "παιχνιδιού" σαν ένα άψυχο υλικό...!
   Τώρα όσων αφορά το μέγιστο Φρειδερίκο Νίτσε,και να ήθελα, δεν θα αντιπαθούσα ΠΟΤΕ έναν άνθρωπο που στάθηκε τόσο δυναμικά, απέναντι στην θρησκευτική πίστη, ενώ είχε μια τέτοια καταγωγή απο θρησκευτική οικογένεια!

   Διαγραφή
  3. αχαχα!και με "τρόμαξες" βρε Xibalba!Είπα μην έκανα καμιά γκάφα και προσέβαλα κάποιον αναγνώστη, γιατί έχω και μια ψιλοαγωνία μην προσβάλλει κάποια δημοσίευσή μου.Ύστερα δεν είδα και κάποιο σχόλιο σ΄ αυτήν τη δημοσίευση κι ανησύχησα(να σου πω την αλήθεια) μη δεν έγινε κατανοητή.Αλλά που να καταλάβω τέτοιος μπουμπουνοκέφαλος που είμαι ότι μου ΄κανες πλακίτσα.Μένω τουλάχιστον με την "ικανοποίηση", πως επιβεβαιώθηκα στο προηγούμενο σχόλιό μου!αχαχα!Κάτι είναι κι αυτό!!!

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όταν σχολιάσετε σας παρακαλώ να 'ναι χωρίς βρισίδια, μπινελίκια και greeklish! Έχουμε την ομορφότερη γλώσσα του κόσμου κι ας μη συμβάλλουμε για να τη χαλάσουμε! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αγκαζέ με την αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...