Όταν τα λόγια συναντούν τις εικόνες, παίρνουν τροφή και γίνονται σκέψεις και εκείνες με τη σειρά τους λεύτερες πλέον και χωρίς δεσμά, ιχνηλατούν μόνες τους την αυλή των θαυμάτων..! Καλωσήρθες λοιπόν μαζί μου σε τούτη τη μαγική αυλή..!

Αναγνώστες

24 Μαρτίου 2013

ΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ..!


2 σχόλια :

 1. τι γίνεται όμως στην περίπτωση που για τα λόγια της καρδίας σου, σου ζητάνε αποδείξεις για να τα πιστέψουν αλλά ταυτόχρονα σου έχουν κλειστή την πόρτα της καρδίας που απευθύνονται τα λόγια σου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αποδείξεις ζητάει μόνον η εφορία.Οι ανιδιοτελείς και σκεπτόμενοι άνθρωποι μπορούν να δουν και να ξεχωρίσουν χωρίς χαράτσια.Κανένας δε μπορεί να ξεγελάσει κάποιον εάν δεν του το επιτρέψουμε οι ίδιοι.Η καρδιά όταν χαρίζεται δεν είναι άοσμη, αλλά μυρίζει από χιλιόμετρα μακριά.Είναι σαν την αγάπη!
   Κι όσο παραμένουν κλειστές πόρτες στις καρδιές, τότε από μόνες τους θα φύγουν μακριά και τα λόγια δε θα πάνε πέρα απ΄ τ΄ αυτιά.
   Υπέροχες οι σκέψεις σου κι οι προβληματισμοί σου!Μερικές φορές όπου υπάρχουν αδιέξοδα, καλό θα ΄ναι εκτός απ΄ την καρδιά να παίρνουμε και τη βοήθεια της λογικής!
   Σ΄ ευχαριστώ που μ΄ επισκέφθηκες αν και θα προτιμούσα να έφευγες απ΄ την ανωνυμία.Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντησή μου... μόλις επέστρεψα!

   Διαγραφή

Όταν σχολιάσετε σας παρακαλώ να 'ναι χωρίς βρισίδια, μπινελίκια και greeklish! Έχουμε την ομορφότερη γλώσσα του κόσμου κι ας μη συμβάλλουμε για να τη χαλάσουμε! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αγκαζέ με την αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...